top of page
Long Lashes

L A S H   V O L U M E   L I F T I N G

Wat is Lash Volume Lifting (LVL)?
Lash Volume Lifting is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. Bij Lash Volume Lifting wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen shields waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift. Door de siliconen shields is deze behandeling niet schadelijk  voor je eigen wimpers. Deze unieke behandeling is geschikt voor ieder wimpersoort, zowel korte als lange wimpers. Deze behandeling geeft ook een volledige voeding aan je wimpers vanaf de haarwortel zakjes.

Voordelen Lash Volume Lift:
- Ongeveer 6 weken lang gekrulde wimpers
- Geheel pijnloze behandeling die niet schadelijk is voor de eigen wimpers
- Bestendig tegen douchen, zwemmen, wrijven etc.
- Geeft een natuurlijke uitstraling
- Geschikt voor elke wimper soort en lengte
- Geen wimperkrultang meer nodig

Nazorg

Gebruik gedurende de eerste 48 uur geen sterke oogmake-up removers, omdat ze de verf kunnen verwijderen. De eerste 24 uur geen mascara aanbrengen. Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling stomende douches of sauna’s. Daarnaast adviseren we de eerste 24 uur het haar niet te wassen omdat gebruik van shampoo en conditioner, make-up, crèmes of oogserums op de wimpers de kleur kunnen verzwakken of de permanent ontspannen.

Graag ontvangen we u met gereinigde wimpers

Voor de behandeling dienen de ogen schoon te zijn en vrij van mascara. Dit is van essentieel belang voor de lash lift. Wij kunnen makkelijk een half uur bezig zijn met het grondig reinigen van de ogen. Daarom zijn wij genoodzaakt om te vragen met schone ogen naar de salon te komen.

Lash Volume Lifting €42,50

Lash Volume Lifting inclusief verven €47,50

bottom of page