top of page

U L T R A S O U N D

Met Ultrasound een zichtbaar resultaat vanaf 1ste behandeling! Een zeer aangename en ontspannende behandeling die reeds na één behandeling een duidelijk zichtbaar resultaat geeft!

Wat doet ultrasound?

Door het behandelen van de huid met ultrageluid (pijnloos), worden de tussenruimten tussen de cellen wijder, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Dat is zeer wenselijk, aangezien afvalstoffen vocht aan de huid ontrekken. Na een ultrageluidbehandeling kan de huid zelf weer vocht aannemen en daarmee alleen al een voller uiterlijk krijgen.

Dit proces zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen zich verbetert, echter de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen naar de cellen worden ook verbeterd. De huid wordt hierdoor geactiveerd om dikker, steviger, elastischer en beter doorbloed te worden.

Dit is mede mogelijk, doordat met behulp van onze apparatuur hooggeconcentreerde serums met werkstoffen waar de huid een tekort aan heeft gekregen, tot diep in de huid ingesluisd kunnen worden. Enzymen worden met behulp van ultra geluidsgolven dieper in de huid gebracht. Deze huididentieke stoffen, belangrijk voor de opbouw en verzorging van cellen, gaan daar werken waar de celdeling van de huid plaatsvindt.

 

Resultaat : nieuwe aanmaak van cellen, gevolg hiervan is betere kwaliteit van het bindweefsel, collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen en de huid gladder wordt. Testen bewijzen een huidstructuur verbetering.

 

De behandeling is tevens erg goed in te zetten bij rosacea of een rode/gevoelige huid.

De behandeling

Ultrasound kan in combinatie met andere behandelingen toegepast worden. De behandeling is geschikt voor iedere huidtype.

  • Verbeterd de kleur en de beschadigde huid.

  • Masseert de huid waardoor deze de werkstoffen beter absorbeert.

  • Verhoogt de bloedcirculatie en verbetert de stofwisseling.

  • Lost onderhuids vet op waardoor oogwallen en donkere kringen onder de ogen worden bestreden.

  • Ideaal voor acné behandelingen.

  • Werkstoffen worden diep de huid in gebracht, met als resultaat het bestrijden van rimpelvorming en cellulitus (cavitatie).

  • De huid wordt verstevigd.

  • Verbetert de lymfedrainage.

  • Zorgt door middel van collageen-vernieuwing voor een versterking van het bindweefsel.

Prijslijst

Ultrasound toevoegen aan een behandeling: €17,50.

Duur Ultrasound massage: 15 minuten

Let op! Voeg deze behandeling los toe bij het maken van een online afspraak.

Facial

Kuur oogbehandeling

Gebied rondom de ogen wordt behandeld. In te zetten bij wallen, donkere kringen, verslappingen, vermoeide blik en rimpels.

Kuur: 2 behandelingen per week gedurende 3 weken

Duur per behandeling: 15 minuten

Prijs: €250,- (6 behandelingen) + Uplift Eyecream t.w.v. €69,-  

Losse behandeling na de kuur: €30,-

bottom of page