top of page

O N Z E   P R O D U C T E N

Wij werken met het merk Extenso Skincare. Extenso producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen. De producten bevatten geen overbodige geurstoffen, kleurstoffen en parabenen en worden niet op dieren getest. Omdat iedere huid uniek is en bepalend voor uw uitstraling, vraagt deze om persoonlijk aangepaste huidverzorging. In onze schoonheidssalon wordt de tijd genomen om uw persoonlijke wensen te bespreken en uw huidconditie te bepalen tijdens een ontspannende gezichtsbehandeling. Extenso heeft een uitgebreide productenlijn, zodat de producten afgestemd kunnen worden op elk huidtype. Dit alles in combinatie met een gevoel van welzijn en heerlijke ontspanning.

Extenso wordt uitsluitend verkocht door de huidspecialist.

HydroPeptide is marktleider in het gebruik van peptiden en bezorgt ongeëvenaarde anti-verouderingsresultaten. Een peptide is een molecuul dat bestaat uit een klein aantal aminozuren dat verbonden is met peptidebindingen. Een peptide onderscheidt zich van een eiwit door het geringe aantal aminozuren in het molecuul, maar kan zelf dienen als bouwsteen voor een eiwit. De term peptide wordt ook wel gebruikt voor een verbinding die bestaat uit meerdere peptiden, maar in feite is het dan niet meer dan een verwijzing naar de grootte van het molecuul.

HydroPeptide werkt op fijne lijntjes & rimpels, gevoelige & een huid die roodheden heeft, ongelijke huidtextuur, gebied rondom de ogen, verlies van elasticiteit, zonschade en pigmentatie, droogte, gehydrateerde huid, acne en overtollige olie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meta Therapy heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cel lagen waar ze de meest efficiënte werking hebben.

 

Met direct zichtbaar – bewezen – resultaat!

Hydropeptide.jpg
bottom of page