manicure

MANICURE

Je kunt bij ons terecht voor een volledige verzorging van de handen en nagels. Bekijk op onze manicurepagina wat er allemaal bij deze behandeling zit.  

GEZICHTSBEHANDELINGEN

In onze salon bieden wij vier soorten gezichtsbehandelingen aan. Bekijk snel onze gezichtsbehandelingenpagina om erachter te komen welke behandeling het beste bij jou past.

LOSSE BEHANDELINGEN

Naast complete behandelingen, biedt salon Perfect Beauty ook losse behandelingen aan.

Heeft u vragen over de losse behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op.

EXTENSO SKINCARE & HYDROPEPTIDE

Wij werken met de producten van Extenso en Hydropeptide. Extenso producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen. HydroPeptide is marktleider in het gebruik van peptiden en bezorgt ongeëvenaarde anti-verouderingsresultaten.

HARSEN

Salon Perfect Beauty harst onderbenen, gehele benen en armen. Klik op "Meer informatie" voor de prijzen. Neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft.

MASSAGES

In deze drukke periode weer even helemaal tot rust komen en ontspannen? Kom dan langs voor een ontspanningsmassage. Deze massage zorgt ervoor dat eventuele klachten verdwijnen. Na deze massage voelt uw huid weer energiek aan en bent u helemaal ontspannen.