top of page
Wimperimplantaten

W I M P E R E X T E N S I O N S

Wat zijn wimperextensions?
Bij de wimperextensions wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder
(zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft. De wimperextensions zijn permanent gekruld, waterbestendig en blijven net zo lang zitten als de natuurlijke wimpers. Het is aan te raden om na 2-4 weken de wimpers weer op te laten vullen.

Hoe moet ik de wimperextenions verzorgen? 

Tijdens de behandeling krijgt u een wimperborstel mee. Hiermee kunt u de wimpers zacht borstelen zodat ze mooi gespreid blijven en vuil en stof voorzichtig verwijderd worden. Onder de behandeling leggen wij u uit hoe u het best uw nieuwe wimpers kunt borstelen. Producten op oliebasis gelieve vermijden. Deze verslechteren de kwaliteit van uw extensions. Daarnaast kan het ruw wrijven in of ruw schoonmaken van uw ogen ervoor zorgen dat de kwaliteit van de extension en de lijm loslaat of gaan verhangen.

Wat is het verschil tussen de technieken?

Er is een groot verschil tussen One-by-One wimperextensions en Russian Volume wimperextensions! Namelijk de hoeveelheid wimpers die geplaatst worden. Bij One-by-One wordt er 1 extension op 1 natuurlijk wimperhaartje geplaatst. Bij de Russian Volume/2D-4D wimperextensions wordt er ook 1 extension per natuurlijke wimper haar geplaatst alleen bestaan de extentions van de Russian Volume wimpers uit 2 tot 4 dunnere haartjes per extention. Russian Volume is ideaal voor mensen die niet al te veel wimpers van zichzelf hebben. Het gewicht van de extensions blijft ongeacht de hoeveelheid altijd hetzelfde.

Let op! KLANTENSTOP

Wij werken geen wimperextensions bij van andere salons. Dit i.v.m. verschil tussen producten, lijm en wimpers.

 

Nieuwe set one by one: €60,00

Bijwerken binnen 2 weken: €28,50

Bijwerken binnen 3 weken: €33,50

Bijwerken binnen 4 weken: €38,50

Nieuwe set russian volume (2D tot 4D): €75,00

Bijwerken binnen 2 weken: €33,50

Bijwerken binnen 3 weken: €38,50

Bijwerken binnen 4 weken: €43,50

Verwijderen wimperextensions €12,00

bottom of page