Dutchess of Beauty premium wimperserum

Binnen 6-10 weken worden uw wimpers voller en langer en geven u een prachtige oogopslag. 

Het actieve ingrediënt isopropyl cloprostenate (Prostaglandine) stimuleert de haarwortel, verlengt de groeifase en gaat het uitvallen van de haartjes tegen.

Dit wimperserum kan ook gebruikt worden in combinatie met wimperextensions. Het maakt de wimpers sterker en langer, waardoor wimperextensions ook een betere hechting kans hebben.

W I M P E R S E R U M

Aanbrengen:

Eenvoudig als een eyeliner aanbrengen. Slechts eenmaal daags, bij voorkeur 's avonds, brengt u de vloeistof als een eyeliner op de wimperrand aan. De hoeveelheid vloeistof op het kwastje is voldoende voor beide wimperranden. U hoeft het kwastje niet nogmaals te bevochtigen. Wacht totdat de vloeistof volledig opgenomen/droog is. Niet in de ogen wrijven.

Voor gebruik de ogen reinigen met een milde zeep. Dutchess of Beauty wimper & wenkbrauwserum alleen op droge huid aanbrengen. Eerste resultaten zijn zichtbaar na 6-10 weken.

Wanneer u de gewenste wimperlengte heeft bereikt, het serum 2-3 x per week aanbrengen om het effect te behouden. Wenkbrauwen dagelijks dun aanstippen. Resultaten wenkbrauwen circa 2-3 maanden. 

Het wimperserum is in onze salon te koop voor €49,95.

Verzenden is mogelijk

Wilt u graag meer informatie over dit wimper/wenkbrauwserum? Vul dan ons contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!