N A G E L S

Manicure

Een volledige verzorging van je handen en nagels. Bij de manicure worden de nagels in model gevijld, worden de nagelriemen verzorgd en de huid op de nagel weg gefreesd,  krijg je een handmassage en tot slot wordt er een kleurlak aangebracht.

Duur: 30 minuten

Prijs: €18,00

Prijslijst

 

Gellac handen  €27,00

Gellac handen verwijderen inclusief nieuwe  €29,50

Gellac teennagels €20,00

Gellac

Bij een Gellac behandeling worden dunne laagjes gel onder de UV- Led lamp uitgedroogd. Het grote voordeel hiervan is dat de nagels volledig droog zijn na de behandeling. Geen plakkerige nagels meer. Na de behandeling kun je gelijk alles met je nagels doen. Gellac is zowel geschikt voor handen als teennagels.

Wil jij ook mooie glanzende hand of teennagels met een lak die tot 3 weken houdbaar, stevig is en niet de natuurlijke nagel beschadigd? Handig voor als je met vakantie gaat, een feestje hebt of gewoon voor altijd!
Ideaal voor degene die geen gel of acrylnagels wil. Deze lak slijt niet, is stevig maar flexibel, scheurt niet en heeft een houdbaarheid van 2 tot 3 weken, afhankelijk van de groei van uw nagel en de sterkte van uw nagelplaat.

Gellac blijft gemiddeld 2-3 weken zitten, afhankelijk van de staat van de eigen nagels. 

Ook kun je ervoor kiezen om aan elke behandeling een paraffine handpakking toe te voegen.

Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen ze zijdezacht aan.

 

Een paraffine behandeling is geschikt voor iedereen! Door de warmte ontspannen de spieren beter en zullen eventueel pijnlijke gewrichten minder gevoelig zijn. De behandelingen kunnen ook worden toegepast bij een oudere huid, bij zwakke of droge nagels of bij vastzittende nagelriemen. Ook wanneer je last hebt van reumatische handen, artrose of spierblessures kun je veel baat hebben bij paraffine behandelingen.

Prijs: €6,00